Vänerdagen

Varje år under hösten bjuder vattenvårdsförbundet in till Vänerdagen. Under Vänerdagen informerar vi om de senaste resultaten från miljöövervakningen i Vänern. Du får också veta mer om aktuella miljöfrågor som berör sjön, åtgärder, nya EU-direktiv eller övriga projekt. 

Hösten 2020 arrangerades Vänerdagen i fält för första gången. Detta på grund av den rådande pandemin. Vi var då ute på Hammarö sydspets och dagen blev mycket uppskattad. Även årets Vänerdag blev delvis utomhus vid Vänerns strand i Lidköping. Vänerdagen skulle mycket väl kunna arrangeras både som en fältdag med stationer och som en traditionell seminariedag vartannat eller vart tredje år.

Medlemmar i Vänerns vattenvårdsförbund, konsulter, laboratorier och media bjuds in. Även andra miljöintresserade ges möjlighet att deltaga. Deltagandet är kostnadsfritt (förutom eventuell lunchkostnad).

Vänerdagen i fält 15 okt 2021

Vänerns vattenvårdsförbund och Laxfond Vänern bjöd in till en gemensam Vänerdag i fält fredagen den 15 oktober i Lidköping vid Skogshyddan. Lyckad fältdag i Lidköping

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.