Vänerdagen 9 nov 2023

Vänervy, foto Agneta Christensen

I Höst bjuder Vänerns vattenvårdsförbund och Laxfond Vänern in till Vänerdagen torsdagen den 9 november. I år är det Värmlands tur och vi ska vara i Karlstad. Inbjudan och program kommer i höst, men boka dagen redan nu!  

Vänerdagen i Karlstad

Torsdagen den 9 november bjuder Vänerns vattenvårdsförbund tillsammans med Laxfond Vänern in till Vänerdagen i Karlstad. I år ska Region Värmland vara värd för dagen. Inbjudan och program kommer i höst.

Bakgrund

Under Vänerdagen får du ta del av de senaste resultaten från miljöövervakningen i Vänern. Du får också veta mer om aktuella miljöfrågor som berör sjön samt uppföljning av arbetet med Vattenvårdsplanen för Vänern.

ForskarFredag är en vetenskapsfestival med aktiviteter över hela Sverige. Temat för ForskarFredag 2022 är ”En bättre och friskare värld” som tar avstamp i EU:s fem mission-områden. Ett av dessa är friska hav, kust-och inlandsvatten. Vi kommer att bjuda på en heldag med föreläsningar under förmiddagen och efter lunch genomför vi olika studiebesök i grupper vid Tidans mynning.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.