Hur jag sköter min Vänervik

”Jag skulle vilja ha fler blommor och fjärilar på stränderna och bättre fiske. Hur kan jag röja så jag ser sjön? Hur får jag bättre vatten i min vik?”

I denna broschyr finns handfasta tips på hur du förbättrar din vik. Vi vänder oss till dig som bor vid en Vänervik, sommarstugeföreningar, hamn- eller båtföreningar, naturskyddsföreningar, markägare och andra. Broschyren har tagits fram av Vänerns vattenvårdsförbund.

A. Christensen. Vänerns vattenvårdsförbund, 2017. Rapport nr 99. ISBN/ISSN-nr: 1403-6134.

Innehållsförteckning

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.