Årsmöte

Förbundet håller ordinarie föreningsstämma varje år före maj månads utgång.

Extra möte med förbundet hålls när styrelsen beslutar det eller när minst en tredjedel av förbundets medlemmar begär det.

Årsmöte 5 maj 2022

Nästa årsmöte är bokat till torsdagen den 5 maj 2022. Vi hoppas på ett fysiskt möte, men det ska gå att följa stämma digitalt men inte ett eventuellt studiebesök efter stämman. Vi ska vara i Värmlands län, plats meddelas längre fram. Kallelse och dagordning ska gå ut till alla medlemmar i vattenvårdsförbundet senast en månad innan årsmötet enligt stadgarna.

Årsmöte 2021

Tisdagen den 13 april bjöd Vänerns vattenvårdsförbund in till sitt ordinarie årsmöte. I år var mötet helt digitalt. Vid årsmötet deltog 40 personer på Skype. Frida Nilsson, ordförande Vänerns vattenvårdsförbund hälsade alla välkomna och öppnade föreningsstämman. Efter stämman fick vi se och lyssna till ett intressant och fint inspirationsföredrag av Hans Kongbäck, biolog författare och fotograf, med titeln: ”Välkommen till lommens och tärnans hav – Vänerhavet”

För protokoll och handlingar från årsmötet 2021 maila Vänerkansliet: sara.peilot@lansstyrelsen.se

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.