Årsmöte

Årsmöte 2022

Förbundet håller ordinarie föreningsstämma varje år före maj månads utgång. Årsmötet 2023 är bokat till tisdagen den 25 april. Kallelse och årsmöteshandlingar kommer att publiceras här på webben senast den 25 mars.

Förra årets årsmöte den 5 maj på Karlstads Universitet

Vänerns vattenvårdsförbund/vattenråd bjöd in till ordinarie årsmöte torsdagen den 5 maj 2022 på Karlstads Universitet, som också var värd för dagen. Totalt deltog 36 personer varav sex personer följde stämmen digitalt via Zoom.

Efter årsmötet fick vi lyssna till flera intressanta föredrag. Jonas Andersson, Länsstyrelsen Västra Götaland, berättade om fortsättning med samförvaltning fiske för Vänern. Sedan fick vi lyssna till länsstyrelsernas arbete med att bevara Vänerlaxen. Där Anna Hagelin berättade om förvaltningsplanen för Vänerlaxen och Pär Gustafsson berättade och visade bilder från de stora restaureringsarbetena i Klarälven. Innan lunch fick vi också lyssna till John Piccolo och Olle Calles, Karlstads Universitet, om deras forskning på lax och öring i Vänern. Efter lunch var det dags för studiebesök. Vi fick en visning av akvarieanläggningen och labbmiljön, där två doktorander visade delar av sin forskning. Vi gjorde också en liten rundvandring på Campus. Den nya styrelsen avslutade dagen med det konstituerande styrelsemötet.

Kallelse och årsmöteshandlingar

Här kommer kallelsen och samtliga årsmöteshandlingar att publiceras senast den 25 mars. Vill du få ett tryckt exemplar av årsmöteshandlingarna får du höra av dig till Vänerkansliet: sara.peilot@lansstyrelsen.se eller tfn: 010-224 52 05.

Bakgrund

Förbundet håller ordinarie föreningsstämma varje år före maj månads utgång. Extra möte med förbundet hålls när styrelsen beslutar det eller när minst en tredjedel av förbundets medlemmar begär det.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.